Έκκληση για βοήθεια! Δώστε αίμα!


Τις τελευταίες μέρες είμαι συγκλονισμένη από τον ασυνείδητο οδηγό που παρέσυρε μία μητέρα με τα δίδυμα παιδάκια της με αποτέλεσμα να νοσηλεύονται και οι τρεις σε νοσοκομεία της Αθήνας. Τα παιδάκια στο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού και η μητέρα στον Ευαγγελισμό! Και φαντάζομαι αυτή τη μητέρα. Φαντάζομαι την ψυχολογία της. Να ξέρει ότι τα παιδιά της τη χρειάζονται και εκείνη να μην μπορεί να είναι δίπλα τους!

Σήμερα διάβασα ένα δημοσίευμα που έχουν κοινοποιήσει στο facebook. Όσοι μπορείτε να δώσετε αίμα, εμένα δυστυχώς με έχουν απορρίψει ήδη μία φορά λόγω χαμηλής αιμοσφαιρίνης, παρακαλώ πολύ να το κάνετε. Για τα παιδάκια αυτής της μανούλας που περνάει το δικό της γολγοθά μακριά τους!

Το άρθρο γράφει τα εξής:


Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται διασωληνωμένα  στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Παίδων τα δύο 7χρονα δίδυμα  αδερφάκια.

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» η μητέρα που μαζί με τα δίδυμα παιδιά της παρασύρθηκαν το πρωί της Πέμπτης από μοτοσικλέτα, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τροίας στο κέντρο της Αθήνας. Λόγω των πολλαπλών κακώσεων, η μητέρα παρακολουθείται από τα Τμήματα Ω.ΡΛ., Γναθοχειρουργικό, Θωρακοχειρουργικό και έγινε εισαγωγή στο Δ΄ Χειρουργικό Τμήμα του Νοσοκομείου για περαιτέρω χειρουργική αντιμετώπιση για τη κάκωση σπληνός.

Οι γιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν τα δύο αδερφάκια.

Πιο σοβαρά τραυματισμένο είναι το αγόρι, το οποίο έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και φέρει κατάγματα στο πρόσωπο.
Σε καλύτερη κατάσταση φέρεται να είναι η αδερφή του, η οποία δεν έχει υποστεί κακώσεις στο κεφάλι.

Στο μεταξύ, επειγόντως χρειάζονται αίμα τα δίδυμα 7χρονα παιδάκια.

Το σχολείο τους έχει βγάλει και ανακοίνωση για το θέμα αυτό, η οποία αναφέρει:

«Σήμερα, 12/7 δυο μαθητές του 150 Δημοτικού Σχολείου του Συλλόγου μας, ηλικίας 7 ετών έπεσαν θύμα μαζί με τη μητέρα τους ασυνείδητου οδηγού μοτοσυκλέτας που παραβίασε το φωτεινό σηματοδότη στη διασταύρωση Πατησίων και Τροίας και συνέχεια εγκατέλειψε τα θύματα του.

Τα δυο παιδιά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και η μητέρα των παιδιών στον Ευαγγελισμό.

Η κατάσταση των παιδιών, ειδικά του αγοριού,  είναι κρίσιμη και απαιτείται αίμα.

Όσοι και όσες μπορείτε να βοηθήσετε μπορείτε να προσφέρετε αίμα είτε στο Αγλαΐα Κυριακού, είτε σε άλλο νοσοκομείο στο όνομα των παιδιών.

Με τις ευχές για πλήρη ανάρρωση των τραυματιών σας ευχαριστούμε όλους και όλες.»

Πηγή: briefingnews.gr


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε;
Σχολιάστε...............