Μικρές Ιστορίες.....



“Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν ένα μικρό σπιτάκι, που στεκόταν μόνο και σιωπηλό στην άκρη ενός δρόμου…Και εκείνη τη φορά και τον καιρό, ήταν τρια κορίτσια που έψαχναν να βρουν ένα άδειο μικρό σπιτάκι για να το γεμίσουν με χρώματα, παιχνίδια, χαρές και παιδιά, μικρά αλλά και πιο μεγάλα…
Και η συνάντηση έγινε…Και από τότε, το σπιτάκι δεν είναι πια μόνο του και σιωπηλό…Έγινε κίτρινο και φωτεινό, πήρε μορφή και άνοιξε την πόρτα του…"

Αυτά γράφει η μαμά Ζωή μαζί με τις συνοδοιπόρους της, την Κατερίνα και τη Νάντια για το μικρό σπιτάκι που έφτιαξαν με πολύ αγάπη και το ονόμασαν "Μικρές Ιστορίες". Μικρές ιστορίες για μικρούς αλλά και για μεγάλους..... Που στόχο έχουν να "αγκαλιάσουν" όλα τα παιδιά και να τους προσφέρουν έναν χώρο γεμάτο υπέροχες εμπειρίες που σίγουρα θα τους μείνουν αξέχαστες.

Στις μικρές ιστορίες λειτουργούν πρωινά τμήματα για παιδιά 2-5 ετών από τις 8:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι και περιλαμβάνει εργαστήρια εικαστικών, θεατρικού παιχνιδιού, μουσικοκινητικής, μαγειρικής και εκφραστικής κίνησης. Στα παιδιά θα προσφέρεται πρωινό και δεκατιανό που θα φτιάχνεται με τη συμμετοχή των παιδιών! 

Αλλά, οι "Μικρές Ιστορίες" δεν τελειώνουν το μεσημέρι. Συνεχίζουν το απόγευμα με ένα σούπερ εβδομαδιαίο πρόγραμμα που περιλαμβάνει διάφορες δημιουργικές δραστηριότητες που καλύπτουν ακόμα και ηλικίες μέχρι 16 ετών!!!!!! Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να χορέψουν, να παίξουν (δημιουργικά πάντα!), να ζωγραφίσουν, να κατασκευάσουν με ανακυκλωμένα και άχρηστα υλικά, να γνωρίσουν υπέροχους κόσμους μέσα από τα βιβλία, να δημιουργήσουν το δικό τους παραμύθι και να φτιάξουν τη δική τους ταινία!

Στις "Μικρές Ιστορίες" μπορείτε να διοργανώσετε και το πάρτι γενεθλίων του παιδιού σας και να είστε σίγουροι ότι θα του μείνει αξέχαστο. Συνήθως στα παιδικά πάρτι καλούμε "κλόουν" για να απασχολήσουν τα πιτσιρίκια με διάφορα "μαγικά κόλπα". Εδώ τα παιδιά θα απασχοληθούν ακόμα πιο δημιουργικά αφού μετά από συνεννοήση με τους παιδαγωγούς το παιδί θα εκφράσει τις δικές του επιθυμίες ώστε να απολαύσει το πάρτι που έχει φανταστεί.......

Οι "Μικρές Ιστορίες" όμως απευθύνονται και σε μεγάλα παιδιά..... Στις "Μικρές Ιστορίες" διοργανώνονται και σεμινάρια για παιδαγωγούς ή ανθρώπους που δουλεύουν με παιδιά, εργαστήρια για ενήλικες καθώς και λέσχη ανάγνωσης.

Επίσης, οι "Μικρές Ιστορίες" περιλαμβάνουν προγράμματα για παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα τους www.mikresistories.gr

Αααααα και να μην ξεχάσουμε.......... Τα Σάββατα οι "Μικρές Ιστορίες" φιλοξενούν τις εκδόσεις Μεταίχμιο και μεταμορφώνουν το χώρο σε ένα σκηνικό παραμυθιού, όπου οι ήρωες τω παραμυθιών ζωντανεύουν μέσα από τα θεατρικά δρώμενα και τις τεχνικές αφήγησης με τη συμμετοχή των παιδιών. Επίσης, στις "Μικρές Ιστορίες" λειτουργεί και βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Μεταίχμιο!

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει! Εσείς ακόμα κάθεστε;





Σχόλια