Αγανακτισμένοι στην Ελλάδα!

Φωτό : poulitaria.blogspot.com
Οι Ισπανοί φώναξαν πριν μερικές μέρες ότι εμείς οι Έλληνες κοιμόμαστε και πρέπει να κάνουν ησυχία για να μην μας ξυπνήσουν! Αλλά τελικά, όχι μόνο ησυχία δεν έκαναν, αλλά η φωνή τους έφτασε μέχρι τα δικά μας αυτιά. Και δεν μας τα χάϊδεψαν! Αντίθετα, μας ξύπνησαν για τα καλά! Θέλω να το πιστέψω αυτό!

Και ξεκίνησε, σε όλη την Ελλάδα, μια πρωτοφανής κινητοποίηση πολιτών. Κάποιοι, την πρώτη ημέρα (Τετάρτη 25 Μαϊου), είχαμε τις αμφιβολίες μας. Δεν έχουν συμβεί και λίγα τον τελευταίο καιρό. Αλλά όλοι μας διέψευσαν. Λίγη προσπάθεια χρειάζεται από όλους μας και τελικά μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και χωρίς να χρειαστεί να καταφύγουμε στη βία. Η αστυνομία όμως ήταν εκεί, παρών, για να αποφύγει τα χειρότερα. Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο childit.gr με τίτλο "Τα παιδιά στους αγανακτισμένους πολίτες" και την περιγραφή:

Τα ΜΑΤ παραμένουν σε εγρήγορση φοβούμενοι τα χειρότερα. Ο εχθρός μπορεί να βρίσκεται μόλις μισό μέτρο από κάτω σου. (Αν δείτε τη φωτογραφία θα καταλάβετε....... )

Και να είναι στην πραγματικότητα μισό μέτρο ύψος!!!!!!

Δυστυχώς, δύο μέρες τώρα δεν έχω καταφέρει να παρευρεθώ στην πλατεία Συντάγματος, παρόλο που φεύγοντας από το γραφείο περνάω από εκεί. Πρέπει να γυρίσω σπίτι, στην οικογένεια, στο σύζυγο, στα παιδιά και στις υποχρεώσεις. Θέλω όμως να είμαι εκεί. Μαζί με την οικογένεια μου. Θα το καταφέρω και αυτό! 

Την Κυριακή 29 Μαϊου θα γίνει προσπάθεια Πανευρωπαϊκής κινητοποίησης! Μαζί και εμείς! Σαν μια γροθιά! Αλλά αυτή τη φορά θα φωνάξουμε εμείς στους 300 για να ξυπνήσουν!

Η αρχή έγινε! Σίγουρα θα έχει και συνέχεια! Και όπως είπε ένας φίλος το πρωί στο facebook:

Το νερό ήδη σχημάτισε ποταμάκια! 
Άντε να ενωθούν τα ποταμάκια και να σχηματιστούν ποταμοί και χείμαροι... 

Ξεκίνησε!


Σχόλια