Athens Metro Mall-Πήγαμε κι εμείς!


Ναι, πήγαμε και εμείς αλλά Κυριακή.............. χαχαχαχα!
Για να μην παρασυρθούμε και ψωνίσουμε καταλάβατε;

Βασικά πήγαμε για τα παιδιά. Από το πρωί συζητάγαμε για το που θα πάμε σήμερα που ήταν Κυριακή και θέλαμε οπωσδήποτε παιδότοπο. Ώσπου ο άντρας της κουμπάρας μου πέταξε την ιδέα για το Athens Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο. Και ξεκινήσαμε λοιπόν.......

Ο παιδότοπος καταπληκτικός, αν και λίγο τσουχτερή η τιμή: 8 ευρώ το παιδί! ΟΚ λες είναι ημερήσιο το εισιτήριο, αλλά πόσο θα αφήσεις τα παιδιά να παίξουν; Για πόσες ώρες; Εμείς καθίσαμε περίπου 3 ώρες. Νομίζω ότι ευχαριστήθηκαν παιχνίδι, ε, τι λέτε;


Τι έλεγα; Α, ναι! Ο παιδότοπος καταπληκτικός αλλά οι τουαλέτες των παιδιών ήταν ακόμα καλύτερες. Γιατί θα αναρωτιέστε. Σιγά, μια τουαλέτα είναι......... Κι όμως, επειδή τα ζουζούνια μας είναι οι πριγκίπισσες και οι πρίγκιπες της ζωής μας ακόμα και στην τουαλέτα πρέπει να κάθονται σε θρόνο με κορόνα!!!! Η κόρη της κουμπάρας μου, όταν την πήγα μέσα, έψαχνε να βρει που είναι η τουαλέτα για να κάτσει χαχαχα...........


Πολύ καθαρός ο χώρος και διαθέτει ξεχωριστές τουαλέτες για τους μεγάλους ακόμα και αλλαξιέρα για τα βρεφάκια σας. Εμένα μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.











Ο παιδότοπος διαθέτει ξεχωριστή αίθουσα για πάρτι, τιμή δεν ρώτησα-την επόμενη φορά, που μοιάζει να έχει ξεπηδήσει ή από το "Χένσελ και Γκρέτελ" ή από το "Η Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων". Διαλέγετε και παίρνετε.


Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν ο χώρος του παιδότοπου, όχι σαν χώρος, αλλά το γεγονός ότι δεν ήταν ιδιαίτερα φωτισμένος στο εσωτερικό του. Ή έτσι μου φαινόταν εμένα απ' έξω που τον έβλεπα!
Στο εξωτερικό λειτουργούσε παγοδρόμιο, με επίσης τσουχτερή τιμή: 10 ευρώ την ώρα!!! και είχε και μπόλικα ηλεκτρονικά παιχνίδια, τρενάκι κλπ. Να έχεις λεφτά να ξοδέψεις δηλαδή...........


Κάποια στιγμή, και αφού οι κορασίδες μας είχαν σταματήσει τα μέσα-έξω στον παιδότοπο, κάναμε μια βόλτα στα μαγαζιά να χαζέψουμε βιτρίνες. Στα τρία πρώτα επίπεδα λειτουργούν καταστήματα με ότι μπορείτε να φανταστείτε. Ρούχα, παπούτσια, παιδικά, αξεσουάρ, γυαλιά, σουπερ μαρκετ, τράπεζα, φαρμακείο κλπ. Στο τέταρτο επίπεδο βρίσκονται οι κινηματογράφοι και όλος ο όροφος προσφέρεται για φαγοπότι αφού περιλαμβάνει καταστήματα όπως Goody's, καφετέριες, κινέζικο, γλυκά, σουβλάκια κλπ.


Γενικά ένας πολύ ωραίος χώρος που μπορείς να συνδυάσεις τα ψώνια σου, τη διασκέδαση σου αλλά και το στομάχι σου! Ευκαιρία να το επισκεφθείτε κι εσείς!

Σχόλια

  1. πηγαμε και εμεις αλλα χωρις τα μικρα γιατι ηταν κρυωμενα για κατι δωρα χριστουγεννων, ωραια ηταν, ειναι και κατι που δεν ειχαν κανει στα νοτια προαστεια και χρειαζοταν επιτελους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, σαφώς. Οφείλω να ομολογήσω ότι αν θέλεις να κάνεις διάφορα ψώνια, όπως τα δώρα των Χριστουγέννων, προσφέρεται λόγω της μεγάλης ποικιλίας καταστημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ ωραίος χώρος, σε όλα του! μου αρέσει που βλέπω επιτέλους κάτι τέτοιο να γίνεται εδώ στο Ελλάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φαίνοντε όλα πολύ όμορφα!!!

    Ελίζα για τα δικά μου παιδιά είναι οκ ο παιδότοπος?Για την ηλικία τους εννοώ!
    Θέλω να πάω αλλά να παίξουν κι εκείνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα πρέπει να μπεις κι εσύ μέσα στον παιδότοπο μαζί τους. Δεν επιτρέπουν να είναι μόνα τους παιδάκια κάτω των 4 ετών!!!! Οπότε καλό παιχνίδι και στους τρεις σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε;
Σχολιάστε...............