Μαραθώνιος αγάπης για ένα κοριτσάκι με σοβαρά προβλήματα υγείας


Ένα χαμόγελο στα χείλη ενός κοριτσιού περιμένουν να ανθίσει όσοι συμμετέχουν στον μαραθώνιο αγάπης που διοργανώνεται στο Αιγίνιο για τη μικρή Ιωάννα, η οποία πρέπει να υποβληθεί σε σειρά επεμβάσεων.

Η συναυλία στην οποία συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι Αγαμοι Θύται, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Απρίλη, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αιγινίου, στις 19.00 με είσοδο 15 ευρώ και όσα χρήματα συγκεντρωθούν θα δοθούν για την αποθεραπεία της μικρής.

Το 5χρονο κοριτσάκι φέρει εγκαύματα σε όλο της το σώμα μετά από πυρκαγιά, στις 14 Νοεμβρίου 2008, που ξέσπασε στο σπίτι του παππού του, Γεωργίου Γκορίδη ο οποίος έχασε τη ζωή του. Εξαιτίας της κρίσιμης κατάστασης της Ιωάννας , κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της για νοσηλεία στο εξωτερικό όπου διέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα, διαφεύγοντας προσωρινά τον κίνδυνο. Σ’ αυτό συνέβαλαν σημαντικά οι εκκλησίες, τα σχολεία και πολλοί ανώνυμοι συμπολίτες συγκεντρώνοντας χρήματα για να καλυφτεί το μεγάλο κόστος νοσηλείας.

Μετά από ένα χρόνο συνεχούς νοσηλείας και πολλών χειρουργικών επεμβάσεων και αφού εξακολουθούσε να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της και να είναι άμεση η ανάγκη μετάβασής της σε νοσοκομείο του εξωτερικού για να υποβληθεί σε μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων, ο Δήμος Αιγινίου και όλοι οι αθλητικοί, πολιτιστικοί, επαγγελματικοί και κοινωνικοί φορείς ξεκίνησαν ένα Μαραθώνιο Αγάπης με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων.

Με τη μορφή κουπονιών που διένειμαν σε όλους τους επαγγελματίες της πόλης και αυτοί με τη σειρά τους στους πελάτες και επισκέπτες των καταστημάτων τους αλλά και με μία εκδήλωση - συναυλία που πραγματοποίησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Αιγινίου, όπου συμμετείχαν αφιλοκερδώς οι Δυτικές Συνοικίες, συνέβαλαν σημαντικά ώστε σήμερα η Ιωάννα να έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Συνεχίζει, όμως, να είναι άμεση η ανάγκη υποβολής της σε μια σειρά πλαστικών χειρουργικών επεμβάσεων.

Πηγή: (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Σχόλια